USKORO PREMIJERA

Kia Tasman prvi put otkrivena pickup figura, detalje skriva kamuflažna folija

Foto: Kia

Kia je otkrila još uvijek zamaskirani Kia Tasman inspiriran Australijom, dugo očekivani novi kamionet marke.

Kia Tasman, prvi pickup korejske marke, nazvan je prema surovoj ljepoti i pionirskom duhu Tasmanije, otoka na najjužnijem vrhu Australije. Razvijen u suradnji s poznatim umjetnikom Richardom Boyd-Dunlopom koji dolazi iz Australije i Novog Zelanda, jedinstvenu foliju – s temom „Put kojim se nikad nije krenulo” – naglašava Tasmanov avanturistički duh.

Pod utjecajem neukroćene ljepote raznolikih australskih krajolika, jedinstvena grafika vizualizira putovanje nadahnuća na koje se nailazi tijekom vožnje duž obale i preko divljine. Privlačan dizajn vanjskog omotača naslanja se na Boyd-Dunlopove avanture, stopiranje u kamionetima diljem Australije.

“Naš kamionet Tasman utjelovljuje Kijinu predanost dizajnu i inovacijama, kao i njezin avanturistički duh. Umjetnik Richard Boyd-Dunlop izradio je ekskluzivni kamuflažni dizajn, uz potporu dizajnerskog tima marke Kia, koji prikazuje putovanje i odražava bit avanture koja je jedinstvena za Tasman,” komentirao je Karim Habib, izvršni potpredsjednik i voditelj Kia Globala. Oblikovati.

Koncept ‘The Path Never Taken’ utjelovljuje pustolovni duh Kia Tasmana, koji će nadahnuti kupce da krenu na putovanja ispunjena otkrićima i avanturom u vozilu kojem su pouzdanost i performanse prioritet. Kroz ovu temu, Kia Tasman će voditi ljude prema nepoznatim i prekrasnim krajolicima.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo