ZNATE LI ZA OVAJ MODEL?

LADA Largus (2021.), krenula i službeno u proizvodnju

Početkom veljače AVTOVAZ je započeo serijsku proizvodnju osvježenog modela…

Prvi automobil koji je sišao s proizvodne trake bila je LADA Largus Cross, u ‘full opremi’, s novom “Karakum” bojom.

Nova Lada Largus transformirana je dobivanjem vanjskog i unutarnjeg dizajna u modernom (prenosimo riječi proizovođača, bolje da mi ne opisujemo isti) LADA stilu.

Automobil ima novi originalni prednji odbojnik, haubu i prednje blatobrane, masku hladnjaka, prednja svjetla, naplatke i retrovizore – sve to čini solidan, moderan i izražajan izgled automobila. Baš ostavlja dojam, toliko da bi mogli zaboraviti na ovaj model prije samog zatvaranja članka.

Značajan udio promjena usmjeren je na poboljšanje udobnosti i funkcionalnosti automobila. Definitivno najviše sličnosti ovdje vidimo s rumunjskim proizvođačem. Očito je Renault Grupa odlučila iskoristit formu prošle generacije Dacije Logan.

Tako je Lada Largus dobila novu kontrolnu ploču i upravljač, multimedijski sustav, prednja sjedala s naprednom bočnom potporom i niz drugih opcija koje su od koristi na duljim putovanjima, a tako i u svakodnevnim putovanjima.

Početak pretprodaje obnovljenog modela Largus bit će objavljen naknadno. Teško je očekivati pojavljivanje ove izvedbe na tržištu EU.

Ima li zainteresiranih? Odmah radimo intervju s vama!

foto: Lada

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin