740 KS VESELJA ZA NOGOMETAŠA

Lamborghini Aventador S Roadster isporučen zvijezdi Juventusa, Paulo Dybala sa stilom na treninge i utakmice

Velika zvijezda nogometnih terena od nedavno ima prilično impresivni novitet u garaži…

Paulo Dybala, nogometaš i jedan od glavnih uzdanica Juventusa, nedavno je prikupio svoj Lamborghini Aventador S Roadster. Argentinac nikada nije ni skrivao veliku životnu strast prema sportskim automobilima iz Sant’Agata Bolognese. Nakon posjeta tvornici u sjedištu Lamborghinija, argentinski nogometaš odlučio je nabaviti svoj automobil iz snova: „U slučaju Aventadora, bila je to ljubav na prvi pogled. Čekao sam nekoliko godina prije nego što sam ga kupio, ali sada mi je velika čast i privilegija što ga mogu posjedovati. ”

Pogonjen od atmosferskog V12 motora koji proizvodi 740 KS, ubrzava do 100 km/h za 3,0 sekunde i juri sve do 350 km/h. Dybalin Aventador S predstavlja eksterijere u New Giallo Orionu i interijere u Nero Adeu sa šivanjem Giallo Ade: “ Lamborghini mora biti žut. Volim kako djeluje utjecajno i mogu se savršeno poistovjetiti s njim: izaziva snažne emocije, i dok ga gledate i dok ga vozite.”

Paulo Dybala nedavno je postigao svoj stoti pogodak za Juventus u odigranih 251 utakmica, postavši tako prvi neeuropski igrač koji je postao dio igrača “Stare dame”, koji su zabili 100 ili više golova. U skladu s Lamborghinijevim vrijednostima autentične izvrsnosti, “La Joya” je zaključio kako su “strpljenje i precizna priprema, put koji vas dovodi do postizanja cilja, kako u nogometu, super sportskim automobilima, tako i u životu.”

Foto: Lamborghini

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo