NOVI LAMBORGHINI

Lamborghini će svoj novi automobil predstaviti 7. svibnja, na pomolu nova inačica Huracana ili Urusa?

Premda se koronakriza pomalo smiruje, autoindustrija još uvijek bilježi gubitke. Neke tvornice su započele svoju proizvodnju, neke još nisu, a Lamborghini je odlučio najaviti novi automobil već 7. svibnja…

Lamborghini je proizvodnju vozila u tvornici Sant’Agata Bolognese obustavio 13. ožujka. Početni plan bio je nastavak poslovanja 25. ožujka, no stanka je produžena sve do ponedjeljka, 4. svibnja. No, veseli vijest kako je proizvođač najavio objavljivanje novog automobila. 

Premda Lamborghini čelnici nisu htjeli puno otkrivati, rečeno je kako će novi model biti objavljen online (s obzirom na situaciju) u četvrtak, 7. svibnja ove godine. U ovom trenutku možemo samo nagađati o kojem je modelu riječ, no kruže glasine kako bi to mogao biti Huracan Super Trofeo Omologato (STO) za kojeg se navodi da će ga pogoniti 5.2 V10 motor sa 640 KS iz modela Huracan Performante. Međutim, taj bi model mogao biti olakšan za 150 kilograma. Druga opcija je nova verzija SUV modela Urus u varijanti za stazu ili na plug-in hibridni pogon.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo