SVE UZ PRIGODNE MODELE

Lamborghini Mexico slavi 10 godina sjajnog poslovanja, proslava uz posebne edicije

Deseta godišnjica za Lamborghini Mexico nije prošla bilo kako, predstavlja četiri posebna izdanja Huracán EVO, koje je dizajnirao distributer marke u Meksiku, Grand Chelem i Ad Personam, ekskluzivni Lamborghinijev program prilagodbe u studiju u Sant’Agata Bolognese.

Prigodni modeli predstavljaju četiri ključne teme u meksičkoj kulturi: Vita (Život), Morte (Smrt), Sogno (San) i Tempo (Vrijeme).

Lamborghinijev prvi izložbeni salon u Meksiku otvoren je 2010. u srcu Mexico Cityja. Lamborghini je od tada doživio velik uspjeh i proširio svoju prisutnost u regiji još jednim zastupništvom u Monterreyu, na sjeveru Meksika. U znak sjećanja na sada već desetljeće prisutnost marke, Lamborghini Mexico naručio je četiri posebna izdanja – svaki od V10 super sportskih automobila bio je konfiguriran u širokom spektru boja, te pričvršćen slavljeničkom pločicom koja simbolizira svaku temu na vatrozidu svakog vozila.

“Meksiko je postao utjecajna sila za rastuću automobilsku zajednicu u Latinskoj Americi i ponosni smo što slavimo ovo partnerstvo s Grand Chelemom”, rekao je Federico Foschini, glavni direktor marketinga i prodaje Automobili Lamborghini.

“Četiri posebna izdanja dizajnirana s programom brenda Ad Personam predstavljaju beskrajne mogućnosti dostupne klijentima prilikom konfiguriranja vlastitog vozila Lamborghini.”

U znak daljnjeg obilježavanja 10. godišnjice Lamborghinija u Meksiku, posebno izdanje super sportskih automobila Huracán EVO uskoro će biti izloženo na svim najcjenjenijim znamenitostima Mexico Cityja.

Foto: Lamborghini

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo