HURACAN STO U GLAVNOJ ULOZI

Lamborghini nastavlja slavlje 60. rođendana marke, u Japanu posebno svečano

Suradnja s japanskim umjetnikom Ikeuchijem u spomen na 60. godišnjicu marke Lamborghini…

Automobili Lamborghini slavi 60. obljetnicu 2023. godine i u znak obilježavanja ove značajne godine, Lamborghini i suvremeni umjetnik Japana Ikeuchi spojili su se u avangardnoj umjetničkoj suradnji.

Inspiriran motom 60. obljetnice „Budućnost je započela 1963.“, ovaj zajednički projekt nazvan je „Chasing the Future“ i obuhvaća – Huracán Sto.

Automobili Lamborghini, zajedno sa snažnom mrežom od 180 trgovaca u 53 različite zemlje, odlučili su organizirati projekte presjeka za koje će različita tržišta surađivati s međunarodno poznatim umjetnicima kako bi proslavili svoju 60. obljetnicu. Tvrtka je stvorila umjetničku platformu za istraživanje, u svim oblicima, Lamborghini temeljne vrijednosti koje su je uvijek razlikovale u prošlosti, sadašnjosti i kao buduća referenca. Ova prva japanska suradnja bit će predstavljena u Tokiju zajedno s Ikeuchijem.

Stephan Winkelmann, predsjedavajući i izvršni direktor Automobili Lamborghini rekao je: “Vrlo smo ponosni što u ovoj nezaboravnoj godini za pamćenje predstavimo ovo umjetničko djelo zajedno s Ikeuchijem. Lamborghini Huracán Sto Time Chaser_1111100 uistinu spaja tradiciju i inovacije, prošlost i budućnost, dok savršeno utjelovljuje Lamborghini vrijednosti. Na ovoj prekretnici naše 60. godine, Lamborghini obećava da će nastaviti rasti kao odvažan i nekonvencionalan brend, nikada ne prestaje izazvati sebe. ”

Otkako se pojavio na umjetničkoj sceni početkom 2010 -ih, Ikeuchijev neusporedivi talent brzo je privukao svjetsku pažnju i doveo do suradnje s globalno poznatim brandovima i utjecajnim umjetnicima.

Inspiriran cyberpunk i robot anime, on kombinira plastične modele s industrijskim dijelovima proizvoda kako bi stvorio viziju budućnosti zajedno s konvencionalnom funkcionalnošću.

Ikeuchi, koji je stvorio model suradnje, rekao je: “Jako sam počašćen suradnjom s markom poput Automobili Lamborghini, posebno za 60. obljetnicu. To je marka koja se neprestano trudi oblikovati budućnost i izazvati status quo. Vremensko Gazer i Time Chaser stvoreni su ugradnjom originalnih dijelova iz modela prošlih godišnjica, a zamišljeni su kao proslava Lamborghinijeve povijesti, a cilja život bez granica.”

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo