krenula sa serijskom proizvodnjom

Lancia Ypsilon (2024.), nova generacija dostupna za narudžbe, u Italiji od 24.900 eura!

Foto: Lancia

U Italiji se otvaraju narudžbe za cijeli asortiman i počinje serijska proizvodnja novog modela Lancia Ypsilon

Sada su i službeno otvorene narudžbe u Italiji za cijelu ponudu nove Lancie Ypsilon. Dostupan u tri nove razine opreme, sve s hibridnim i električnim motorima, a istovremeno počinje serijska proizvodnja automobila.

Cijeli asortiman novog modela Lancia Ypsilon sada je dostupan u Italiji po kataloškim cijenama koje počinju od 24.900 Eura i uz financijsku ponudu u suradnji sa Stellantis Financial Services Italia od 150 € mjesečno, uključujući 3 godine/30.000 km jamstva i Easy Wallbox rješenje za kućno punjenje za modele koje pokreću električni motori. Nova Lancia Ypsilon podržana je Free2move Charge, jednostavnim, cjelovitim i integriranim ekosustavom koji nudi uslugu „PUNJENJE KOD KUĆE, BEZ STRESA“ i preko 600.000 javnih punionica u Europi.

“Nakon službeno predstavljene NOVE LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA, ovo je još jedan važan dan u planu Lancia Renaissance. Narudžbe su sada otvorene u Italiji za sve verzije nove Lancie Ypsilon, koja će se naći u prodajnim salonima “Casa Lancia” u Italiji od početka lipnja. Nova Lancia Ypsilon potpuno je novi, moderan automobil koji gleda naprijed u budućnost. To je prvi od tri nova automobila u strateškom planu za ulazak Lancie na europsko premium tržište,” izjavio je izvršni direktor marke Lancia Luca Napolitano.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo