KULTNI DEFENDER

Land Rover Defender Works V8 Trophy – 25 primjeraka kultnog terenca ponovno će žariti i paliti cestama

Land Rover Classic izradit će 25 vozila Defender Works V8 Trophy koji će biti spremni za novu ekspediciju ove godine…

Land Rover Classic nastavlja zastrašujuću ekspedicijsku ostavštinu originalnog Defendera s ograničenom serijom avanturističkih vozila Defender Works V8 Trophy za ekskluzivno natjecanje u dvorcu Eastnor 2021. godine.

Upravo je ovaj kultni terenac temeljen na inačici Defender Works V8 koji se proizvodio od 2012. do 2016., a nju je razvio Land Rover Classic. Tu je 5,0-litreni V8 benzinski motor sa 405 KS i 515 Nm, ali i osmerostupanjski automatski mjenjač ZF i sveobuhvatni poboljšani paket ovjesa, upravljanja i kočenja, vozila Trophy sadrže širok raspon dodatnih nadogradnji posebno prilagođenih za terensku uporabu.

Dvadeset i pet primjeraka Defender Works V8 Trophy bit će obojano u žutu boju s odgovarajućim 16-inčnim čeličnim kotačima, a tu će biti i kontrastne karakteristike laka Narvik Black na lukovima kotača, poklopcu motora i stražnjim vratima. Ova vozila također dobivaju LED farove, Heritage prednju masku, jedinstvene značke Land Rover Trophy i grafiku za sudjelovanje na događajima personaliziranu za svakog kupca.

U unutrašnjosti, trenutno prepoznatljivi 4×4 koristi punu crnu presvlaku od kože Windsor sa sportskim sjedalima Recaro, kontrastnim žutim šavovima i naručenom maskom sata Land Rover Trophy od Elliota Browna. Opremljen je i vlastiti Classic Infotainment sustav Land Rover Classic s integriranom navigacijom i povezivanjem mobilnih uređaja.
Kasnije ove godine * kupci Defender Works V8 Trophy bit će pozvani na natjecanje u ekskluzivnoj trodnevnoj avanturi u dvorcu Eastnor u Herefordshireu – duhovnom domu Land Roverovih terenskih treninga, testiranja i razvoja gdje će iz prve ruke moći probati svoje nove SUV modele.

Obe osovinske inačice (90 i 110) sada su dostupne za naručivanje izravno kod Land Rover Classic prodavača, a cijene u Velikoj Britaniji kreću se od 195 tisuća funti.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin