ISPUNJENJE SNOVA

Mate Rimac razveselio dječaka koji je stalno obilazio proizvodni pogon

Dječak nije skrivao oduševljenje tijekom vožnje…

Svi smo kao mali voljeli kružiti oko mjesta ili nečega što nam je posebno zanimljivo. Posebno na biciklima. Ova priča nas je podsjetila na to. Dječak koji je danima dolazio do tvornice Rimac automobila i divio se njihovim automobilma, osvojio je i srce Mate Rimca.

Evo kako je Mate najavio ovu objavu:

No to zapravo nije ništa novo – tako smo funkcionirali cijelo vrijeme do nedavno. Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima. Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Nakon nekog vremena smo ga svi već znali i puštali ga da ulazi slobodno. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One – pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici (samo oni nisu stavili vožnju na YouTube).

Na žalost smo prije godinu dana morali staviti portu i ogradu jer je bilo svega i svačega i nismo više mogli biti sigurni da se ne događaju stvari koje nam nanose štetu.Camupp je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) – ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana. To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, na žalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja.

foto: Screenshot