POSEBNE LIVREJE

McLaren na Velikoj nagradi Monaka vozi s likom velikog Ayrtona Senne

Foto: McLaren

McLaren odaje počast Ayrtonu Senni jedinstvenim livrejama inspiriranim njegovom ostavštinom, prikazanim na nasljeđu McLaren Senne i MCL38 bolidima Formule 1 koji će se utrkivati na Velikoj nagradi Monaka 2024.

McLaren obilježava 30 godina nevjerojatne ostavštine performansi Ayrtona Senne snažnom i emotivnom počasti koja vizualno predstavlja njegovu živopisnu osobnost i pogled na život, te njegova tri naslova svjetskog prvaka Formule 1 i pet pobjeda na Velikoj nagradi Monaka s McLarenom.

Foto: McLaren

Paralelno s jednokratnom livrejom za MCL38 bolide Formule 1 koje će voziti Lando Norris i Oscar Piastri na Velikoj nagradi Monaka 2024., McLaren Automotive slavi talent Ayrtona Senne, trkaća postignuća i više s livrejom Senna Semper. Jedinstvena, ručno oslikana posveta Ayrtonu primijenjena na pretprodukcijski McLaren Senna iz McLarenove vlastite zbirke baštine.

Foto: McLaren

Livreja Senna Semper stvorena je kao dio McLarenove tekuće suradnje s Institutom Ayrton Senna. Prikazuje ne samo neusporedivo majstorstvo bojenja i umijeće koje je McLaren Automotive na jedinstvenom mjestu da isporuči kroz McLaren Special Operations (MSO), već i prepoznatljive vizualne elemente koji odaju počast karijeri Ayrtona Senne u Formuli 1, njegovoj upornoj težnji za savršenstvom, brazilskoj nacionalnosti i utrkama McLarena povijesti – uključujući i ulice Monaka – kroz svijetle i hrabre boje boja i tretmane interijera po narudžbi.

Foto: McLaren

“Ayrton Senna je rođen za utrke, a njegova strast za performansama i savršenstvom živi u McLarenu. McLaren Senna nosi njegovo ime i utjelovljuje njegov duh – to je ultimativni cestovni McLaren za fokusirane performanse na stazi, a ova majstorski detaljna inspiracija hvata Ayrtonovu zaraznu energiju. Naša suradnja s McLaren Racingom u čast Senninog trkaćeg nasljeđa nakon 30 godina zajednička je proslava Ayrtonovih jedinstvenih trkaćih sposobnosti, a ulična staza u Monaku koju je napravio svojom savršeno je mjesto za razmišljanje o njegovim nevjerojatnim postignućima.” opisao je na poseban način legendarnog Brazilca Michael Leiters, glavni i izvršni direktor marke McLaren.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo