NOVA POSEBNA VERZIJA

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Limited Edition, jer detalje je važno istaknuti

Foto: Mercedes-Benz

Za A 45 S 4MATIC+, Mercedes-AMG lansira atraktivan poseban model: “Limited Edition” koji se može naručiti odmah…

Nova posebna edicija najekstremnije A-klase je stigla. Pomalo kričasto izdanje zasigurno će privlačiti puno pogleda, a cijena opsežne dodatne opreme je 14.280,00 eura. Lansiranje u Njemačkoj planirano je za travanj.

Foto: Mercedes-Benz

Ekskluzivna boja u “AMG green hell magno” posebno je upečatljiva. Ova boja prije nije bila dostupna za kompaktnu klasu. Tu je i folija s logom AMG i velikim natpisom “A 45 S” na vratima te grbom AMG na poklopcu motora. “Limited Edition” se vozi na mat crnim 19-colnim AMG naplatcima, koji su rezervirani baš za ovu varijantu opreme. Žuta kao kontrastna boja naglašava detalje. Kako bi odgovarale boji kotača, kočione čeljusti AMG kočionog sustava visokih performansi obojene su u sjajnu crnu boju i imaju bijele AMG logotipe. Profinjeni detalji uključuju ekskluzivni poklopac rezervoara s logotipom AMG i svjetlosni projektor: obasjava AMG grb na cesti kada ulazite i izlazite iz vozila.

Tri paketa opreme dodatno poboljšavaju “Limited Edition”:

-> AMG noćni paket: upečatljivi elementi dizajna u crnoj i visokosjajnoj crnoj boji naglašavaju izražajan karakter vozila. Uključeni su prednji razdjelnik, kućišta vanjskih retrovizora i pojasevi. Toplinski izolacijske, tamno zatamnjene prozorske površine s B-stupa upotpunjuju paket.
-> AMG noćni paket II: Brojni detalji čine vozilo privlačnim. To uključuje zatamnjene nosače na obrubu hladnjaka kao i crnu kromiranu tipografiju na prednjim branicima i vratima prtljažnika, Mercedesovu zvijezdu i ekskluzivne za ovo izdanje ručke na vratima i Mercedesove zvijezde na poklopcima glavčina kotača.
-> AMG aerodinamički paket: AMG aerodinamički paket, razvijen u zračnom tunelu, uključuje posebne dodatne dijelove i fiksno AMG stražnje krilo. Zajedno povećavaju kontaktni pritisak i poboljšavaju vozna svojstva pri velikim brzinama.

Foto: Mercedes-Benz

Unutrašnjost “Limited Edition” također je prepoznatljivo dizajnirana: AMG izvedbena sjedala presvučena su crnom bojom s kombinacijom ARTICO umjetne kože i MICROCUT mikrofibre. Žuti ukrasni šavovi na sjedalima, pločama vrata i ploči s instrumentima stvaraju atraktivne kontraste. Ovo se također odnosi na izvezene ambleme s oznakom “45 S” na prednjim naslonima za glavu.

Sa snagom od 310 kW (421 KS), A 45 S 4MATIC+ je snažno motoriziran. Kompaktni sportski automobil s mjesta do 100 km/h ubrzava za 3,9 sekundi. Najveća brzina ograničena je na 270 km/h.

Foto: Mercedes-Benz

Potpuno varijabilni AMG Performance 4MATIC+ pogon na sva četiri kotača s AMG TORQUE CONTROL značajno doprinosi dinamičnom iskustvu vožnje: pogon stražnje osovine sadrži dvije elektronički kontrolirane višelamelne spojke. Svaki je spojen na pogonsko vratilo na stražnjoj osovini. To znači ne samo da se pogonska sila može varijabilno rasporediti između prednje i stražnje osovine, već i selektivno između lijevog i desnog stražnjeg kotača.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo