LJUBAV PREMA AMG MODELIMA

Mercedes-AMG i NBA zvijezda u novoj zajedničkoj “AMG Uncovered” suradnji

Foto: Mercedes-Benz

“AMG Uncovered” je nova serija video zapisa koja otkriva strast koju kupci gaje za svojim vozilima Mercedes-AMG

NBA košarkaš Shai Gilgeous-Alexander, koji na utakmice dolazi u svom Mercedes-AMG G 63 za marketinški odjel marke bio je idealan izbor za početak ovog projekta. U budućim epizodama bit će prikazane zvijezde uključujući vozača Mercedes-AMG PETRONAS F1, Lewisa Hamiltona, ali i australski supermodel, Jess Hart…

Foto: Mercedes-Benz

“AMG Uncovered” nova je serija kratkih videa bez scenarija koja slavi vozače AMG modela i njihove limene ljubimce. Za pokretanje kampanje, prvi video prikazuje kanadskog košarkaša Oklahoma City Thundera i NBA All-Star 2024 Shai Gilgeous-Alexander, koji uživa u Mercedes-AMG G 63.

Foto: Mercedes-Benz

Serija predstavlja mnoštvo AMG entuzijasta, od vjernih kupaca do slavnih osoba iz svijeta sporta, moto utrka i mode. Ovaj zvjezdani popis uključuje vozača Mercedes-AMG PETRONAS F1 Lewisa Hamiltona, australskog supermodela Jess Hart, NASCAR trkača Jamesa Kirkhama i vozačicu Theeba Motorsporta Reemu Juffali. Svaka osobnost posjeduje i vozi drugačiji AMG model, uključujući AMG G 63, AMG GT, AMG SL Roadster i AMG C 63.

Košarkaška zvijezda Gilgeous-Alexander dobro je poznat po svojoj kolekciji automobila koja se stalno povećava. Međutim, kaže da je Mercedes-AMG G 63 njegov izbor za vožnju na treninge i utakmice.

“Pokušavam voziti svoj AMG G 63 što je više moguće. Jedinstven je, šarmantan i zabavan za vožnju. Ovaj je automobil produžetak mene – zbog čega sam bio uzbuđen kad me AMG zamolio da budem dio njegove nove serije ‘Uncovered’. Super je vidjeti kako drugi vlasnici AMG-a koriste svoje automobile – i dijeliti moju strast prema ovoj marki s AMG zajednicom.” rekao je kratko Shai Gilgeous-Alexander.

Shai Gilgeous-Alexander i AMG G 63 (Foto: Mercedes-Benz)

Konceptualizirana i snimljena od strane Rankin Creativea, serija sadržaja “AMG Uncovered” osmišljena je tako da daje dojam prirodnog i autentičnog uvida u automobilske živote vlasnika AMG-a. Korištenjem moderatora izvan kamere za vođenje razgovora, “AMG Uncovered” predstavlja intiman razgovor s odabranom osobom kroz objektiv njihovog automobila. U svakom filmu zvijezda daje ekskluzivni obilazak automobila, fokusirajući se na sve, od svojih omiljenih detalja do pojedinačnih izmjena. Kako se priče odvijaju, svaki vlasnik otkriva nekoliko predmeta iznenađenja koje drži skrivene u svom vozilu. Ove osnovne potrepštine za putovanja kreću se od prilagođene trkaće kacige i starinskog BMX bicikla do potrebnih sunčanih naočala, vrećica slatkiša i psa zvanog Echo. Ovi trenuci bez scenarija namjerni su potez da se odmaknemo od tradicionalnijeg, sjajnijeg i insceniranog stila videozapisa proizvoda. Kao rezultat toga, Mercedes-AMG automobili i osobnosti su u središtu svake priče, često s neočekivanim pričama.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo