ZA SVAKU POHVALU

Mercedes-Benz 200 D (W123) i anegdota s kilometražom iz servisa

Na Facebook stranici prodajno-servisnog centra ‘Automobili Škojo’ osvanula je zanimljiva objava, u igri je nepoderiva serija Trokrake zvijezde, W123 (1975. – 1986.), to je još jednom dokazala…

Priče i objave iz servisa obično su tmurne, s nekom problematikom, ali ova nije takva i zaslužila je našu i vašu pozornost. Priča ide ovako, na servis u Automobili Škojo stigao je iznimno očuvani Mercedes-Benz 200 D (W123) iz 1981., kojeg je dovezao gospodin iz Imotskog. Naime, vlasnika je imao sitan problem oko paljenja po hladnijem vremenu.

Anegdote se uvijek događaju spontanim tokom, tako bi mogli opisati i ovu priču. Uvidom u kilometre na kontrolnoj ploči, djelatnik servisa se našalio s gospodinom i rekao: ‘Pa ne vidi se da ste nešto prešli kilometara, valja to malo i poterat!’. Na to je gospodin imao odgovor, pa je ‘ležernim’ stilom povratno uputio: ‘Pa ne vidi se kad’ je već provrtija jedan put kilometre!’

foto: Automobili Škojo (facebook)

Serviser je tako kroz razgovor sa simpatičnim gospodinom došao na temu problema oko automobila. Ali njih nije bilo do sada, pa čak ni kvačilo nije mijenjao, samo redoviti servisi od prvoga dana kako ga je kupio i nešto sitno limarijskih popravaka.

Dakle na 1.101.437 km imao je jedini kvar zbog kojega je došao u naš servis, a taj kvar je jedan grijač motora koji je bio neispravan! Na kraju je gospodin zaključio: “A smije se valjda i on nekada pokvariti!”

foto: Automobili Škojo (facebook)

Dragom gospodinu iz Automobili Škojo su poželjeli još toliko sretnih kilometara, a isto može učiniti i redakcija Autoportal.hr!

Izvor: Automobili Škojo

POGLEDAJTE PRIČU O JOŠ SLAVNIJEM PRETHODNIKU:

Mercedes-Benz serije W115 i W114 (1968. – 1976.), slavne oznake /8

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo