U Njemačkoj za početak

Mercedes-Benz E-klase All-Terrain stiže početkom 2024., cijena od 74.077 eura!

Foto: Mercedes-Benz

Cijene počinju od 74.077,50 eura za E 220 d 4MATIC u Njemačkoj. Za početak će biti dostupna tri modela pri lansiranju na tržište u prvom kvartalu 2024

Nakon limuzinske i karavanske izvedbe, All-Terrain sada slijedi kao treći član obitelji E-klase. S 4MATIC pogonom na sve kotače kao standardnom opremom i povećanim razmakom od tla – do 46 mm višim od klasičnog karavana, čak i kada je potpuno natovaren – nova E-klasa All-Terrain idealno je opremljena za lagane terene kao što su seoske ceste. AIRMATIC zračni ovjes i off-road program vožnje također dolaze kao standard. Drugi praktični detalji za terensko iskustvo vožnje uključuju off-road zaslon i “prozirni poklopac motora” kao dio 360-stupanjske kamere, koja omogućuje središnjem zaslonu da prikaže virtualni pogled na cestu ispred vozila ispod vozila. To vozaču omogućuje da bolje i ranije vidi prepreke poput velikog kamenja ili dubokih rupa.

Upečatljiv izgled tipičan je za modele za sve terene. Elementi off-road dizajna uključuju posebne odbojnike i prednje i stražnje optičke štitnike visokog sjaja. Prepoznatljiva tamno siva mat rešetka hladnjaka i ukrasi lukova kotača također naglašavaju karakter E-klase All-Terrain. Prilikom lansiranja na tržište kupci će moći birati između dizelskog, benzinskog i, po prvi put, plug-in hibridnog modela. Cijene počinju od 74.077,50 eura za E 220 d 4MATIC. E-klasa All-Terrain bit će dostupna u europskim prodajnim salonima u prvom kvartalu 2024.

Autor

Preporučeni sadržaj