ZANIMLJIVA G KLASA

Mercedes-Benz G klasa u pickup izdanju, zanimljiva alternativa spremna za gradilište!

Mercedes-Benz G klasa u pickup izdanju traži novog vlasnika…

Svi znamo da je Mercedes-Benz G-klasa omiljena među poznatim osobama, bilo da je riječ o glumcima ili o pjevačima. No, ako se ‘elitni dio’ stavi na stranu, to je izuzetno sposobno vozilo s obzirom na konstrukciju karoserije i veliki izbor motora s kojim ga možete nabaviti. Vrapci na grani znaju kako je u početku je razvijeno kao vojno vozilo koje je s godinama komercijalizirano te trenutno uživa luksuzni i kultni status.

Potonje zna i trenutni vlasnik jedne G-klase u Kaliforniji koji ju je odlučio prenamijeniti u pickup. Sada vlasnik prodaje preuređeni SUV na stranici Bring a Trailer aukcijama. U pitanju je Mercedes-Benz G500 Grand Edition iz 2005. koje je prvotno prodan u Kaliforniji. Prodavač ga je kupio 2014. godine, a zatim je odlučio poslati SUV u Nizozemsku na radove. Zahvaljujući ikWILeenG ekipi, ovaj je SUV sada pickup.Projekt je završen 2015. godine te je tada vraćen u SAD.

Iznutra je model iz 2005. još uvijek u vrhunskom stanju, dok ispod poklopca diše atmosferski benzinski 5.0 V8 motor sa originalnih 109 tisuća milja (175 tisuća kilometara). Cijena za ovako zanimljivu G klasu iznosi 60 tisuća dolara, a budući će vlasnik dobiti itekako zanimljivu i luksuznu vozilicu.

Foto: Bring a Trailer Auctions

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo