ZAHVALNOST PREMA LJUDIMA

Mercedes-Benz nagradio djelatnike, stižu rekordni bonusi od 7.300 eura!

Foto: Mercedes-Benz

2022. tim Mercedes-Benza još je jednom pokazao da tvrtka može biti vrlo uspješna čak i u izazovnom okruženju s neprestanim nedostatkom poluvodiča, logističkim uskim grlima, regionalnim COVID mjerama i geopolitičkom neizvjesnošću.

Kako bi zahvalili zaposlenicima na postignućima i njihovoj visokoj razini fleksibilnosti, tvrtka sudjeluje u uspjehu tvrtke s rekordnim bonusom udjela u dobiti. Uprava tvrtke i Glavno radničko vijeće zajednički su se složili da svim zaposlenicima koji ispunjavaju uvjete isplate poseban paušalni bonus do 7.300 eura, što je cifra koja je čak i viša od trenutnog maksimalnog iznosa isplate od 6.465 eura. Otprilike 93.000 kvalificiranih zaposlenika tarifne ljestvice u Njemačkoj dobit će bonus zajedno s plaćom za travanj 2023. godine.

“Zajedno smo postigli mnogo u 2022. Unatoč izazovnom okruženju, naš tim Mercedes-Benz napravio je daljnji veliki korak prema uspješnoj transformaciji naše tvrtke. Kao priznanje za ovaj učinak, složili smo se zajedno s Glavnim radničkim vijećem da ove godine isplatimo poseban bonus od 7.300 eura. Taj je iznos znatno iznad prijašnjeg maksimalnog iznosa. S najvećim bonusom za udjel u dobiti u povijesti tvrtke, želimo izraziti svoju zahvalnost za iznimnu predanost i osobnu predanost naše kolege.” rekla je Sabine Kohleisen, članica Upravnog odbora Mercedes-Benz Group AG odgovorna za ljudske potencijale i direktorica radnih odnosa.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo