POBJEDNIKU TURNIRA IDE ELEKTRIČNI MODEL

Mercedes EQS letio nad Stuttgartom, sve je spremno za poznati teniski turnir

-

Glavni poticaj za teniske profesionalce na MercedesCupu, zasigurno će biti izloženi novi EQS. Električna senzacija iz Mercedesa pripast će pobjedniku turnira…

Dobre vijesti za sve ljubitelje tenisa u Stutttgartu i okolici. Nakon što se MercedesCup prošle godine nije mogao biti održan zbog pandemije COVID-19, ove godine turnir će se ipak održati. Biti će to 42. događaj i MercedesCup organiziran u stuttgartskom teniskom centru Weissenhof.  Turnir će se održat od 7. do 13. lipnja 2021. godine. Pobjednik turnira dobit će vrijednu nagradu – novi EQS: prvi potpuno električni Mercedes-Benz u luksuznoj klasi. Kratko prije početka turnira, EQS je lebdio visoko iznad travnjaka.

Brojni međunarodni teniski profesionalci već su potvrdili svoje sudjelovanje, unatoč preklapanju rasporeda s Grand Slam turnirom na French Openu. Osim trenutno najboljeg njemačkog igrača, Alexandera Zvereva, u Weissenhofu će igrati i 19-godišnja zvijezda iz Italije – Jannik Sinner. Na turniru će igrati i njemački broj dva Jan-Lennard Struff i trojica Kanađana Denis Shapovalov, Miloš Raonic i Felix Auger-Aliassime.

I da, EQS je let odradio bez problema. Čeka tenisače u prvim redovima teniskog centra…

Foto: Daimler

Autor