POBJEDNIKU TURNIRA IDE ELEKTRIČNI MODEL

Mercedes EQS letio nad Stuttgartom, sve je spremno za poznati teniski turnir

Glavni poticaj za teniske profesionalce na MercedesCupu, zasigurno će biti izloženi novi EQS. Električna senzacija iz Mercedesa pripast će pobjedniku turnira…

Dobre vijesti za sve ljubitelje tenisa u Stutttgartu i okolici. Nakon što se MercedesCup prošle godine nije mogao biti održan zbog pandemije COVID-19, ove godine turnir će se ipak održati. Biti će to 42. događaj i MercedesCup organiziran u stuttgartskom teniskom centru Weissenhof.  Turnir će se održat od 7. do 13. lipnja 2021. godine. Pobjednik turnira dobit će vrijednu nagradu – novi EQS: prvi potpuno električni Mercedes-Benz u luksuznoj klasi. Kratko prije početka turnira, EQS je lebdio visoko iznad travnjaka.

Brojni međunarodni teniski profesionalci već su potvrdili svoje sudjelovanje, unatoč preklapanju rasporeda s Grand Slam turnirom na French Openu. Osim trenutno najboljeg njemačkog igrača, Alexandera Zvereva, u Weissenhofu će igrati i 19-godišnja zvijezda iz Italije – Jannik Sinner. Na turniru će igrati i njemački broj dva Jan-Lennard Struff i trojica Kanađana Denis Shapovalov, Miloš Raonic i Felix Auger-Aliassime.

I da, EQS je let odradio bez problema. Čeka tenisače u prvim redovima teniskog centra…

Foto: Daimler

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin