PRVO STAZA PA...

MINI John Cooper Works debitira na 24 sata Nürburgringa, prije svjetske premijere!

Foto: MINI

MINI entuzijasti i obožavatelji motosporta željno iščekuju debi dugo očekivanog novog MINI John Cooper Works. Prvi put će se pojaviti na ovogodišnjim utrkama 24 sata Nürburgringa…

Na jednoj od najtežih utrka izdržljivosti na svijetu, koja predstavlja izazov za vozače i timove da osvoje legendarnu Nürburgring-Nordschleife u napornoj, cjelodnevnoj borbi brzine, vještine, i pouzdanost. Baš tamo će se predstaviti novi JCW!

Novi benzinski MINI John Cooper Works, zaogrnut kamuflažom po narudžbi koju je dizajnirao MINI dizajnerski tim, odaje počast kultnim crveno-bijelim shemama boja koje su se koristile za klasične Minije u motosportu 1960-ih.

Proslavljajući svjetsku premijeru u jesen 2024., novi MINI John Cooper Works označava značajnu prekretnicu u predanosti marke MINI inovacijama i nasljeđu. U hrabrom potezu, nova linija MINI John Cooper Works, razvijena za pomicanje granica brzine i agilnosti, bit će dostupna u benzinskim i potpuno električnim verzijama.

U znak naklona povijesnoj pobjedi Mini Coopera S na reliju Monte Carlo 1964. prije 60 godina, trkaći automobil ima prepoznatljiv logo “37”, obilježavajući ovo prekretničko postignuće. Ovaj amblem služi kao počast MINI-jevoj bogatoj tradiciji motosporta.

Novi MINI John Cooper Works #317 prijavit će privatni trkaći tim iz Nürburga, Bulldog Racing, i natjecat će se u kategoriji SP 3T.

Foto: MINI

Nazvan “MINI John Cooper Works PRO”, trkaći automobil MINI Twin-Power Turbo predstavlja savršen spoj MINI ikoničnog dizajna i pouzdanosti i stručnosti Bulldog Racinga testirane na stazi.

Drugi će biti MINI John Cooper Works #474.

Dok iščekivanje raste za debi, ljubitelji marke MINI mogu očekivati bogati program i sadržaj oko staze na ovogodišnjoj utrci 24 sata Nürburgringa od 1. lipnja do 2. lipnja 2024. godine.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo