MOŽDA DOGODINE I U EUROPI

Mitsubishi priprema novi SUV model, za početak za kupce iz Azije

-

Mitsubishi Motors premijerno će predstaviti potpuno novi kompaktni SUV na 30. GAIKINDO International Auto Showu koji će se održati u kolovozu…

Potpuno novi kompaktni SUV prvi je u nizu novih Mitsubishi SUV vozila koji će ući na tržište jugoistočne Azije (ASEAN), jedno od ključnih poslovnih regija tvrtke. Oslanjajući se na nasljeđe stručnosti marke u razvoju vozila, potpuno novi model ima moderan, ali robustan, autentičan SUV stil, kao i praktičnost kao što je lakoća rukovanja i svestrani prostori za pohranu, te udobnost uključujući prostranu kabinu.

Kako bi sigurno iskustvo vožnje bilo još efektnije, potpuno novi kompaktni SUV po prvi je put opremljen Dynamic Sound Yamaha Premium, novorazvijenim zvučnim sustavom. Mitsubishi Motors i Yamaha Corporation, proizvođač glazbenih instrumenata i audio opreme, međusobno su odjeknuli duhom obrtništva i odlučili surađivati.

S posebnim podešavanjem optimiziranim za akustične karakteristike kabine, novi zvučni sustav u potpuno novom kompaktnom SUV-u pruža vrhunsko, impresivno zvučno iskustvo, čineći vožnju još uzbudljivijom, udobnijom i ugodnijom za sve u vozilu.

Javna premijera očekuje se u kolovozu.

Autor