SVE O ELEKTROMOBILNOSTI

Mooncity Zagreb proslavio otvorenje u novom Z centru

-

Mooncity Zagreb novi je projekt iz kojeg stoji Porsche Croatia, u prostoru od 150m² kupcima će po prvi put u Hrvatskoj nuditi kompletna rješenja po pitanju elektro mobilnosti

Novi shooping centar u Zagrebu je otvorio i službeno vrata. Z centar privukao je veliki interes u zagrebačkom naselju Špansko. A nama je posebno pozornost privukao – Mooncity Zagreb, ali i 8 punionica za električna vozila sa Moon punjačima.

Kako predstavnici Mooncitya kažu, e-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO₂ neutralna tehnologija u velikom opsegu, a kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje.

Porsche Holding Salzburg je u tu svrhu osnovao brand Moon, čiji je zastupnik u Hrvatskoj tvrtka Porsche Croatia. Misija ove marke je učiniti elektro mobilnost svakodnevnom pojavom i proširiti ju.

U Mooncityju posjetitelji mogu pronaći sve vezano uz e-mobilnost na površini od oko 150 m². Najnovije električne inovacije marki Volkswagen grupe ovdje se mogu doživjeti pod jednim krovom – od VW ID.4, koji je nedavno predstavljen, do Škode Enyaq iV i Audi e-trona GT ili Audi Q4 e-trona. Svi detalji o infrastrukturi za punjenje, upravljanju energijom i održivoj mobilnosti, uključujući stručne savjete, zaokružuju spektar Mooncity Zagreb.

U sklopu Z centra unutar podzemnih garažama posjetiteljima će biti otvorena besplatna punionica za 8 električnih vozila sa Moon punjačima. Radno vrijeme je ponedjeljka do nedjelje od 09 do 21h, a ulaz je besplatan.

Foto: Mooncity

Autor