NISSAN GT-R50

Nissan GT-R50 by Italdesign i službeno predstavljen na stazi Tazio Nuvolari, nudi 720 KS za 50 sretnika!

Nissan i Italdesign zakazali su premijeru svog modela GT-R50 za auto salon u Ženevi ove godine. Budući da je zbog koronavirusa sajam otkazan, ta je premijera bila prebačena za svibanj. Pred nama je fantastičan automobil za 50 najbržih sretnika…

Nissan GT-R 50 by Italdesign rezultat je suradnje s japanskim proizvođačem automobila koja je započela 2018. godine izradom istoimenog prototipa. Uspjeh postignut u mjesecima nakon predstavljanja projekta ponukao je Nissan i Italdesign da odluče pokrenuti proizvodnju cestovne inačice u ograničenoj seriji od 50 jedinica. Prva vozila kupcima će biti isporučena krajem 2020. i početkom 2021. godine.

(foto: Italdesign)

Nissan je surađivao s Italdesignom na stvaranju modela, temeljenog na najnovijem modelu Nissan GT-R NISMO, u spomen na 50. obljetnicu GT-R-a 2019. i Italdesign-a 2018. godine. Ovaj je automobil svoju javnu premijeru imao na stazi Tazio Nuvolari u Italiji.

(foto: Italdesign)

Ispod poklopca motora ove jurlice nalazi se 3.8 twin-turbo V6 koji ispucava čak 720 KS. Kupci će moći odabrati posebnu boju nadahnutu GT-R-ovima koji su činili povijest marke. To će već ograničeni automobil – od kojih će se proizvesti samo 50 – učiniti još privlačnijim za kolekcionare.

(foto: Italdesign)

Ograničeni broj rezervacija za preostale modele je i dalje dostupan, a kupci mogu dodatno personalizirati svoje jurilice.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo