NOVA GENERACIJA MODELA X-TRAIL

Nissan X-Trail (2022.) predstavljen u Šangaju, nudi inovativni e-POWER sustav, ali i mnoštvo prostora za putnike

Nissan je na auto salonu u Šangaju predstavio novi X-Trail koji u Europu stiže slijedeće godine…

Nissanovu ponudu upečatljivih crossovera sljedeće će ljeto (2022.) zaokružiti posve novi X-Trail koji je svijetu predstavljen danas na Šangajskom salonu automobila. Baš kao i Qashqai, temeljit će se Alijansinoj platformi CMF-C čija iznimno napredna arhitektura omogućuje ugradnju pogona e‑POWER i implementaciju najnaprednijih sustava za pomoć u vožnji, kao i veću uglađenost te dinamične performanse.

Posve novi X-Trail četvrta je generacija uspješnih SUV-ova namijenjenih obiteljima. Budući da počiva na načelima kojima prethodne generacije duguju svoj uspjeh, nudit će fleksibilnu i svestranu unutrašnjost za kupce željne pustolovina te najnovije tehnologije. Nova će inačica zadržati sklopivu treću klupu aktualnog modela, idealnu za dijeljenje dragocjenih trenutaka s obitelji i prijateljima izvan kuće, pri čemu će ostati dovoljno kompaktna kako bi se olakšalo parkiranje.

Posve novi X-Trail bit će dostupan s motorom e-POWER, jedinstvenom inovacijom iz Nissana i ključnom komponentom u strategiji inteligentne mobilnosti. Jedinstveno obilježje sustava e-Power je to da se benzinski motor upotrebljava samo za proizvodnju električne energije, a kotače pokreće isključivo električni motor. To znači da motor uvijek radi u optimalnom rasponu okretaja, čime se smanjuje potrošnja i emisije CO2 u usporedbi s konvencionalnim motorima s unutarnjim izgaranjem. Taj inovativni pogonski sklop idealan je za kupce koji žele iskusiti prednosti elektrificiranog motora, ali nisu spremni za prelazak na potpuno električna vozila.

Inačica X-Traila s pogonom na sve kotače i dalje će biti logičan izbor za pustolovne obitelji koje će uživati u njezinoj robusnoj svestranosti i naprednom pogonu koji se prilagođava svim uvjetima na cesti ili izvan nje (snijeg, makadam, blato). Kada stigne na tržište u ljeto 2022., novi X-Trail zaokružit će potpuno obnovljenu ponudu upečatljivih Nissanovih crossovera.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo