DETALJI, DETALJI....

Nissan X-Trail N-Trek (2024.), nova posebna edicija za još više avanturističkog duha

Foto: Nissan

Japasnki SUV adut donosi novost u divljinu uvođenjem varijante N-Trek, namijenjene obiteljima koje su još odvažnije i avanturistički nastrojene…

Novi dodatak asortimanu X-Trail nazvan je N-Trek, odražavajući karakter vozila inspiriran prirodom, koji podiže X-Trail na sljedeću razinu elektrificirane avanture s pogonom na sve kotače.

Vizualno, sportski dizajn X-Trail N-Trek daje ponovno dojam robusnosti. S prednje strane, pozornost kupaca će privući tamna završna obrada Nissan “V-motion rešetke”, koja okružuje središnju rešetku. “V-motion rešetka” je kromirana na drugim “običnim” varijantama X-Traila.

Foto: Nissan

Sprijeda i straga, zaštitna donja strana branika ima metalni završetak, dok su retrovizori crni. Nova LED svjetla za maglu integrirana su u donji dio prednjeg branika.

Opcije vanjske boje za X-Trail N-Trek sastoje se od Solid Grey & Champagne Silver u metalik bojama, dok su Pearl White, Diamond Black i Ceramic Grey dostupne u sedefastim završnim obradama. Biserno bijela, šampanjac srebrna i keramičko siva dostupne su u dvobojnim konfiguracijama, svaka s crnim krovom.

Sveukupno, kombinirani učinak specifičnih stilskih detalja na X-Trail N-Trek daje dojam obiteljskog vozila s pogonom na sve kotače koje je svrhovito i spremno kada se suoči sa zahtjevnim teritorijem – bilo na cesti ili izvan nje.

Foto: Nissan

U unutrašnjosti je uvedena nova vodootporna presvlaka koja odražava avanturistički duh kupaca N-Treka koji će se vjerojatno vratiti svom automobilu nakon sportskih aktivnosti na otvorenom u svim vremenskim uvjetima, a da to mogu to učiniti bez brige za unutrašnjost.

Kako bi se nadopunila dodatna robusnost unutrašnjosti, također će biti dostupan paket dodatne opreme posebno za X-Trail N-Trek koji kombinira gumene podne prostirke i reverzibilnu oblogu prtljažnika.

Foto: Nissan

Dodatak N-Treka ponudi X-Traila donosi novu dimenziju privlačnosti Nissan kultnom SUV-u. Opremljen Nissanovim pionirskim sustavom e-POWER, koji koristi učinkoviti 3-cilindrični motor s turbopunjačem i tehnologijom promjenjivog omjera kompresije za proizvodnju električne energije, koja se koristi za punjenje njegove ugrađene baterije, koja zauzvrat pokreće kotače putem električnih motora. A za maksimalnu ravnotežu i sigurnost u svim uvjetima, napredni sustav pogona na sve kotače e-4ORCE sastoji se od dva električna motora – jednog na prednjoj osovini i jednog na stražnjoj osovini, koji mogu prilagoditi primjenu snage 10.000 puta u sekundi prema dostupan zahvat.

Hoće li i kad N-Trek krasiti domaće salone nije poznato.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo