U VELIKOJ BRITANIJI odabrani...

Novi Fiat 600e osvojio je nagradu Best Buy od strane TotallyEV

Foto: Fiat

Fiat 600e je osvojio britansku nagradu – Best Buy od TotallyEV

Fiat 600e je dobio prvo priznanje nakon lansiranja u Velikoj Britaniji, osvojivši nagradu za najbolju kupnju koju dodjeljuje medijska kuća TotallyEV. Ovo priznanje naglašava iznimnu kombinaciju stila, kvalitete, inovativnosti i pristupačnosti novog modela. Sa svojom konkurentnom početnom cijenom, Fiat 600e izvanredan je izbor za potrošače koji traže električno vozilo najbolje vrijednosti na tržištu.

Fiat ostaje na čelu održive urbane mobilnosti uvođenjem modela Fiat 600e, značajnog dodatka ponudi brenda i najavom ponovnog ulaska u B-segment automobilskog tržišta. Novi model nudi i stil i praktičnost, s Dolce Vita ambijentom FIAT-a koji besprijekorno kombinira najbolje značajke B i B-SUV silueta.

Nedavno je stigao i kod nas: Fiat 600e i službeno stigao u Hrvatsku, cijena uz poticaje od 27.490 eura! – Autoportal.hr

Christopher Minasians, glavni urednik TotallyEV-a, biranim riječima je opisao pobjednika: “Fiat 600e je elegantno i kompaktno električno vozilo (EV), koje nudi praktičan dizajn interijera, prepun je tehnologije i sustava za pomoć vozaču, ima pristupačan prtljažnik , udoban je za vožnju i ima dobar električni domet. Prilično je lako preporučiti Fiat 600e u odnosu na konkurentske alternative i kao takav, dobiva nagradu za najbolju kupnju TotallyEV-a.”

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo