GAME, 5 AND MATCH

Novi Renault 5 spreman je elektrificirati Roland Garros!

Foto: Renault

Već treću godinu zaredom Renault je premium partner teniskog turnira Roland Garros French Open od 20. svibnja do 9. lipnja, a to je idealno mjesto za pojavljivanje novog kultnog imena.

Renault 5 bit će u središtu pozornosti na ovogodišnjem teniskom turniru French Open od 20. svibnja do 9. lipnja, s otkrivanjem posebne serije Roland-Garros. Uz teniske terene, kao najveća zvijezda stajati će Renault 5 E-Tech u specijalnoj seriji Roland-Garros.

Za teniski turnir Roland Garros French Open, Renault će imati štand posvećen Renault 5 E-Tech electric. Posebna serija Roland-Garros bit će izložena po prvi put, prije dolaska u prodajne salone 2025. godine.

Foto: Renault

Roland-Garros posebna serija Renault 5 E-Tech electric odlikuje se elegantnim i sportskim dizajnom. Dostupne su četiri boje karoserije: biserno bijela, ponoćno plava, zvjezdano crna i ekskluzivna nijansa mat škriljasto sive. Ove boje savršeno se slažu s kromiranim krovnim ukrasima i Ecrou 18-inčnim dijamantnim kotačima u sjajnoj crnoj boji.

U unutrašnjosti automobila, posebna svijetlosiva presvlaka sa svojim gustim, finim, grafičkim tkanjem inspirirana je tehničkom odjećom iz svijeta sporta. Ovaj u potpunosti reciklirani tekstil uključuje brojne karakteristike otvorenog tkanja, uključujući H-oblik naslona. Cjelokupni učinak pojačan je plavim bočnim nosačima presvučenim TEP-om. Nasloni prednjih sjedala su toplinski utisnuti s logom Roland-Garrosa.

Foto: Renault

Tkanina sjedala također je vidljiva na pločama vrata i prednjoj traci, uz plavi TEP. Ispod otvora za zrak suvozača dodan je vez ‘plavo bijele gline’. Ukrasnu letvicu na armaturnoj ploči krasi satenski metalni završetak, zajedno s pozadinskim osvjetljenjem na kojem se ispisuje naziv “Roland Garros Paris”.

Mjenjač e-pop inspiriran je rukohvatima teniskih reketa. Nekako baš mislimo kako će ovaj Renault 5 zaludjeti Europu i osvojiti veliki broj kupaca…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo