REKORDNO NA DRUGAČIJI NAČIN

Abarth postavio Guinnessov rekord za najveće digitalno okupljanje ikada

Abarth je postavio Guinnessov rekord za najveće digitalno okupljanje ikada, zahvaljujući svim fanovima koji su sudjelovali time što su postavili 868 fotografija svojih automobila na posebno napravljenu Facebook stranicu, tijekom jednog sata

Velika vojska fanova marke Abarth nastavlja svima da pruža toplu dobrodošlicu, čak i ove godine kada je događaj povodom “Dana Abartha” održan u virtualnom obliku. I zaista, zajednica je omogućila brendu Abarth da obori Guinnessov rekord™. Ljubitelji Abartha okupili su se na mreži na spektakularnom on line događaju, koji je postao najveće digitalno okupljanje na svijetu. Taj rekord je osvojio Abarth digitalni dan. Da bi se osvojilo ovo prestižno priznanje, bio je neophodan doprinos svih fanova koji su postavili fotografije svojih automobila, za samo jedan sat, na posebno napravljenu Facebook stranici. Ukupno 868 fotografija je podignuto, a svaka od njih bila je izraz jedinstvenog stila najosobnijih tumačenja koncepata nadogradnje, performansi i personalizacije.

U Abarth digitalnom danu sudjelovala je i Ylenia Baccario, s radio programa Tutto easurito na Radiju 105, kao prezenter prijenosa uživo, te DJ Fabio Liuzzi, također s Radija 105.

Nije nedostajalo zabave, u tipičnom Abarth stilu: kako bi se brend približio ljubiteljima. U međuvremenu, Abarth zajednica nastavlja se širiti po cijelom svijetu: trenutno postoji 87 službenih klubova, s više od 5.000 članova – a zajednici „Škorpiona“ pripadaju i mnogi drugi – tijekom četiri godine aktivnosti u EMEA regiji, zajednica je prikupila 139.000 pratilaca. Prijave su i dalje otvorene na web stranici, besplatno, scorpionship.abarth.com.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin