NAGRADA...

Alfa Romeo 33 Stradale, zvijezda izbora „Novi automobil godine 2024.“

Foto: Alfa Romeo

S 44,5% glasova, čitatelji časopisa Quattroruote dodijelili su posebnu nagradu “Dream” fascinantnom superautomobilu Alfa Romeo i ujedno “manifestu” marke.

Proizveden u samo 33 ekskluzivne jedinice, koje su već rasprodane, novi “dvosjed” coupé spaja naslijeđe marke i budućnost kao simbol plemenitog talijanskog sportskog duha.

Novi Alfa Romeo 33 Stradale trijumfirao je u godišnjem natjecanju koje održava časopis Quattroruote od 2000. godine. S nevjerojatnih 44,5% glasova, ekskluzivni dvosjed osvojio je posebnu nagradu u kategoriji Dream (‘Snovi’), potvrđujući privlačnost prilagođenog modela izgrađen automobil temeljen na hrabrosti u kojima se može sanjati i maštati.

Sada u svojoj 25. godini, prestižno natjecanje dodjeljuje tri posebne nagrade, u kategorijama Concept, Dream i Lifestyle. Kandidati su sportski automobili ili posebne serije. U kategoriji “Novi automobil godine” titulu je talijanska marka osvojila nekoliko puta s modelima 147 (2001.), MiTo (2009.), Giulietta (2011), Giulia (2017), Stelvio (2018) i Tonale (2023).

U svakoj od tri posebne kategorije, uredništvo Quattroruotea odabire četiri automobila i poziva svoje čitatelje da daju svoj glas na web stranici časopisa i kanalima društvenih medija. Novi Alfa Romeo 33 Stradale odnio je nadmoćnu pobjedu, ispred tri superautomobila renomiranih svjetskih marki.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo