NIJEMCI ODLUČILI

Alfa Romeo Giulia do još jedne laskave nagrade za najbolji automobil 2021., i to u Njemačkoj!

Alfa Romeo Giulia osvojila je još jednu prestižnu nagradu nakon što je taj model proglašen za najbolji automobil 2021. godine…

Čitatelji su izglasali talijansku sportsku limuzinu za pobjednika u kategoriji uvoznog vozila srednje klase i to četvrti put u posljednjih pet godina. S osvojenih 22 % glasova, Alfa Romeo Giulia je nadmašila 14 konkurenata, a Alfa Romeo Giulietta i Alfa Romeo Stelvio, drugi odnosno treći u svojim kategorijama, upotpunili su uspeh brenda Alfa Romeo u dodjeli nagrada za najbolji automobil 2021. godine.

Četvrta pobjeda modela Alfa Romeo Giulia u posljednjih pet godina na dodjeli nagrada za najbolji automobil je samo dodatno pokazala koliko je nepokolebljiv entuzijazam njemačkih ljubitelja automobila. Ovo se može vidjeti ne samo iz pobjede modela Giulia, već također i iz vrhunskog plasmana modela Stelvio i Giulietta u svojim kategorijama.

Više od 101.000 čitatelja sudjelovalo je u 45. izdanju izbora pod nazivom „Best Cars” koje organizira automobilski magazin „auto, motor und sport”. Tamo se na popisu našlo čak 387 modela podjeljenih u 11 kategorija, uključujući posebna priznanja za uvozna vozila.

Ceremonija dodjele nagrada po prvi put ikada održana je virtualno.

Autor