ZA 500 SRETNIKA

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm s upravo otkrivenom cijenom potvrđuje svoju jedinstvenost

Advertisements

Giulia GTA i GTAm u dolasku, jeste spremni izbrojati 181.500 eura?

Alfa Romeo poseban je automobil. To potvrđuju i ovakve izvedbe ultimativne limuzine. Giulia GTA dizajnirana je tako da ponudi jedinstvenu i ekskluzivnu razinu vozačkog doživljaja.

Odabirom kolekcionarskog primjerka GTA otvaraju se vrata posebnosti i posjedovanja automobila iz Autodelta radionice u Baloccu.

Predstavljanje Alfa Romeo Giulia GTA održano je početkom ožujka, a privuklo je ogromno zanimanje među ljubiteljima automobila. U slavljeničkom raspoloženju marke i 110. godine Alfa Romea, marka kombinira svoju slavnu baštinu s tipično talijanskim stilom, performansama, dizajnom, kako bi ponudila klijentima Giulia GTA potpuno novo, ultimativno iskustvo.

To iskustvo doživjet će samo 500 sretnih vlasnika, koji će od već sad možemo reći, talijanskog klasika imati niz mogućnosti personalizacije.

Uz livero Centro Stile (ograničena serija), Giulia GTA i GTAm bit će dostupni u izboru GTA Red, Trophy White i Montreal Green, čine boje koje odaju počast talijanskoj zastavi. Kupci također mogu birati između boja kočionih čeljusti, sigurnosnih pojaseva i šavova unutar interijera.

Na gta.alfaromeo.com možete provjeriti konfigurator koji kupcima omogućuje pregled različitih mogućih kombinacija na Giulia GTA i GTAm. Pogledajte, pošaljite nam vašu idealnu kombinaciju, barem još uvijek možemo svi skupa maštati…

 

Autor