Alfa Romeo Giulia pomela konkurenciju osvojivši dvije nagrade!

Čitatelji časopisa Sport Auto dali su najviše glasova talijanskoj sportskoj limuzini u dvije kategorije…
Model visoke klase Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio uvozno je vozilo broj 1 u kategoriji „proizvodnih limuzina/karavana cijene do 100.000 eura” treći put zaredom. Alfa Romeo Giulia Veloce pobjednik je u klasi uvoznih  „limuzina/karavana serijske proizvodnje cijene do 75.000 eura”. U anketi „SPORT AUTO AWARD 2019” odabrali su talijansku sportsku limuzinu kao pobjednika u dvije kategorije. Kao i 2017. i 2018. godine, model visoke klase Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, s V6 turbo benzincem i 510 KS pobijedu je odnio u uvoznim limuzinama/karavanima do 100.000 eura. U kategoriji limuzina/karavana cijene do 75.000 eura” čitatelji časopisa Sport Auto najveći su broj glasova dali modelu Giulia 2.0 Turbo Veloce čiji motor ispucava impresivnih 280 KS.
“Natječaj SPORT AUTO AWARD glavni je barometar klasifikacije u industriji sportskih automobila. Još razlog više zbog kojeg sam oduševljena što je model Giulia na taj način obilježio ukupno pet pobjeda u toj konkurenciji u protekle tri godine”, kazala je Cristina Mauri, brand menadžerica i rukovoditeljica marketinga za Alfa Romeo i Jeep na ceremoniji dodjele nagrada u Stuttgartu. „Čitatelji časopisa SPORT AUTO još su jednom pokazali koliko vole talijanski dizajn, eleganciju i performanse. S nedavnim redizajnom modela Alfa Romeo Giulia nastavljamo ih inspirirati s našim sportskim automobilima u budućnosti.”
Više od 12 tisuća čitatelja odabralo je favorite među 275 modela vozila u 18 kategorija, a svaka s dodatnom ocjenom za uvozne odjele, kao i u deset klasa za tuning vozila. Ovim je nagradama talijanski brend dokazao kako je doslijedan svojih težnji da u jednoj od najbitnijih klasa u auto-industriji postane najkonkurentnijim modelom. Palac gore, Alfa Romeo!


Komentari

loading...