TRADICIJA PARTNERSTVA

Audi je ispratio Snow Queen Trophy, Sljeme je uz skijaše bio u znaku četiri prstena

-

Audi i Međunarodna skijaška federacija, FIS, svoje dugogodišnje partnerstvo produljili su za dodatne četiri godine do sezone 2025./2026.

Ovo partnerstvo i službeno su potvrdili Bernhard Neumann, direktor sportskog marketinga zimskih sportova za marku Audi, i Michel Vion, glavni tajnik FIS-a, na zajedničkoj prezentaciji održanoj još prije otvaranja sezone Svjetskog kupa u alpskom svijetu u Söldenu, Austrija.

Audi će ostati vodeća automobilska marka u zimskim sportovima i u čast te pripadnosti bit će prisutan kao partner skijaških saveza u zemljama zimskih sportova Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije, Francuske, Norveške i Švedske.

“Audi i elitni alpski sportovi usko su povezani desetljećima. Ujedinjuje nas odlučnost za vrhunskim performansama, napretkom i održivošću,” kaže Henrik Wenders, voditelj marke Audi.

Kao rezultat produljenja, Audi će ostaviti trag na popisu međunarodnih natjecanja Svjetskog kupa u alpskom skijanju najmanje do sezone 2025./2026. Kao i obično, obožavatelji će vidjeti Audi branding na mjestima natjecanja, kao i na TV-u i online medijima.

Sljemenska “Snježna kraljica”, odnosno Snow Queen Trophy je iza nas. Audi je i na Sljemenu imao svoje adute, u koje se mnoštvo zagledalo…

Foto: Audi Hrvatska

Autor