SVE IDE U STRUJU

Audi od sad donosi elektrifikaciju i za košarkaše FC Bayerna

Audi i FC Bayern nastavljaju poticati elektrifikaciju sportskog kluba s najvećim brojem članova na svijetu.

Igrači i dužnosnici FC Bayern Basketballa sada voze modele e-tron, Q4 e-tron i Q5 TFSI e kao službena vozila. Na službenoj primopredaji vozila 19. listopada ispred Audi Domea u Münchenu, košarkaši Bayerna mogli su se upoznati sa svojim električnim automobilima i istražiti novu infrastrukturu za punjenje.

Fabian Fischer, glavni čovjek FC Bayern Basketball, Christian Krüger, direktor BayWa Mobility Solutions i Hubert Link, glavni čovjek makretinškog odjela za Audi Germany

Igrači i treneri košarkaške momčadi FC Bayern München preuzeli su svoja nova službena vozila u Audi Domeu. Igrači momčadi vozit će Audi e-tron ili Audi Q4 e-tron u sezoni 2020/21. Direktor košarke FC Bayern Marko Pešić i glavni trener Andrea Trinchieri sada voze plug-in hibridni Audi Q5 TFSI e. “Nova Audijeva vozila su nevjerojatno dinamična i zabavna za vožnju”, rekao je kapetan Bayerna Nihad Djedović. Marka s četiri prstena glavni je partner i partner u vozilima peterostrukog njemačkog prvaka od 2011. Od tada, Audi također ima prava na imenovanje mjesta, Audi Dome.

Foto: Audi