OSVJEŽENJE STIŽE NA LJETO

Audi Q2 dobio novi infotainment sustav i virtualni kokpit

Foto: Audi

Novi infotainment sustav sa zaslonom osjetljivim na dodir i Audi virtualnim kokpitom veličine 12.3″…

Moderniji, veći, digitalniji, Audi Q2 dobit će značajnu nadogradnju sredinom 2024. Infotainment sustav za kompaktni SUV dobiva sveobuhvatno tehnološko ažuriranje. Odmah stupajući na snagu, svaki novi Audi Q2 dolazi s Audi virtualnim kokpitom i 8,8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir kao središnjom upravljačkom jedinicom za MMI. Osnovna cijena za Audi Q2 je 28.600 eura.

Svi će Q2 modeli od ljeta biti isporučeni s novim softverom i hardverom. Inovacije koje su sada uključene kao standard sastoje se od 8,8-inčnog MMI dodirnog zaslona visoke razlučivosti, Audi virtualnog kokpita s 12,3-inčnim zaslonom s instrumentima i trokrakog višenamjenskog upravljača. Dodatne sigurnosne značajke, kao što su prepoznavanje prometnih znakova, upozorenje o napuštanju trake i pomoć pri parkiranju straga, dodatno proširuju ponudu standardne opreme.

Foto: Audi

Vozači će imat na izbor dva osnovna izgleda zaslona: u jednom rasporedu, brzinomjer i tahometar otprilike su iste veličine kao analogni brojčanici i integriraju medijske ili navigacijske informacije u središnje područje zaslona.

U drugom rasporedu, veličina brzinomjera i tahometra je smanjena bez ugrožavanja čitljivosti. Ovaj izgled također ima navigacijsku kartu gotovo preko cijelog zaslona s integriranim planiranjem rute. Kao dodatna opcija, Audi virtualni kokpit također je dostupan s Audi novim tematskim svjetovima. Korisnici koji odaberu ovu značajku mogu se prebacivati između klasičnog i dinamičnog prikaza.

Nadograđeni Audi Q2 bit će lansiran u prvoj polovici 2024. U Njemačkoj je početna cijena 28.600 eura. Audi će nastaviti proizvoditi automobile u glavnoj tvornici u Ingolstadtu.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo