A MI GLEDAMO NAJVIŠE...

AutoScout24 otkrio koje automobile najviše tražimo, dominacija Nijemaca!

U Europi se najviše gleda Volkswagen Golf…

Omiljeno mjesto za pretragu novih i rabljenih automobila AutoScout24, donio je zanimljiv izvještaj traženosti modela. Potencijalni kupci doista gledaju sve, ali definitivno dominiraju neke marke…

U električnom svijetu vozila, ljude iz cijele Europe najviše zanimaju rabljeni modeli i to ni manje ni više nego – Tesla Model S. U godišnjem izvještaju Renault Zoe, BMW i3, Tesla Model 3 i Audi e-tron slijede američkog proizvođača.

Izvještaj nastavljamo s modelima koji voze na omiljene benzinske i dizelske sklopove. U vrhu se nalaze njemačka vozila – Volkswagen Golf (3,78%), BMW serija 3 (3,14%), Mercedesa C-klase (2,55%), BMW X serije (2,47%) te Mercedes E-klase (2,19%).

Golf je tražen posvuda, uz jednu iznimku, u Francuskoj više kupaca traži Ford Mustang (2,79%), a tek onda slijedi kompakt iz Wolfsburga (2,32%).

Što se pretraživanja marki tiče, na prvom mjestu je Mercedes-Benz (13,87%), slijedi BMW (12,82%), a treći je Volkswagen (11,44%). Složili bi se, kako ovaj omjer potraga vrijedi i za Hrvatsku…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin