OPEL ASTRE ISPORUČENE

Autowill i KK Cibona, sponzorska suradnja za ugodnu vožnju prema pobjedama

Košarkaški klub Cibona predstavila je svog novog, ponosnog sponzora – Autowill…

Jučer je u prodajnom salonu Autowill na Zagrebačkoj aveniji bila posebno ugodna i svečana atmosfera. Autowill i Cibona voze zajedno u novoj, tek započeloj sezoni…

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora prvotimci Cibone Mateo Drežnjak, Toni Nakić i Krešimir Radovčić napravili su probnu vožnju Zagrebačkom avenijom u prekrasnim automobilima modela Opel Astra.

Domagoj Čavlović, direktor Cibone dodao je: Jako nas veseli i izuzetno smo ponosni što smo u svoju plavu obitelj primili ovako respektabilnog partnera koji će nas pratiti ka zacrtanim ciljevima. Nadam se da je ovo samo početak uspješne i plodonosne suradnje. Drago nam je da je Autowill odabrao nas za svog partnera jer nam podrška naših sponzora potvrđuje da je Cibona u ovom trenutku itekako poželjan partner.

Direktorica Autowilla, Gabriele Will-Ramljak također je prokomentirala partnerstvo s košarkaškom institucijom u Hrvatskoj. “Autowill d.o.o. je poduzeće koje profitabilno posluje na tržištu već 50 godina. Svjesni smo važnosti društveno odgovornog poslovanja i, unatoč trenutno otežanim uvjetima zbog Covida-19, Autowill u fokus stavlja promoviranje vrijednosti važnih za širu lokalnu zajednicu.Prepoznali smo vrijednost sponzoriranja sporta kao kvalitetan način za poticanje okupljanja mladih igrača i širenja natjecateljskog duha. U tom smislu ponosni smo sponzor KK Cibona.” zaključila je Will-Ramljak.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin