BENTLEY

Bentley Continental GT Cabrio u Mulliner – uvjerljivo najluksuzniji čak i bez krova!

Bentley zajedno sa ekskluzivnim Mulliner odsjekom nastavlja sa izbacivanjem novih verzija postojećih modela…

Valja napomenuti kako Bentley Continental GT Cabrio by Mulliner i nije neko ograničeno izdanje, već samo dopuna ponude proizvođača. Ovdje je zapravo ključ velika mogućnost personalizacije koje Mulliner nudi svojim potencijalnim kupcima. Između ostalog, za eksterijer je dostupna čak 61 boja, a za interijer i tri posebne kombinacije boje.

Tu je i vrhunski set aluminijskih naplataka od 22″, a sve je ukrašeno i oblikovano u kromirane detalje na vanjštini. Neizostavna je i Mulliner oznaka te meki, sklopivi krov u boji po izboru kupca, prednja maska sa dijamantnim uzorkom.

Vozača će razveseliti i specijalna kožna unutrašnjost, sjedala sa uzorkom dijamanta i posebni šavovi. Kako vozač i putnici ne bi zaboravili da je riječ o posebnom izdanju, Bentley je uklopio mnoštvo Mulliner oznaka na naslonima za glavu i prednjem dijelu kokpita.

Ispod poklopca motora nalazi se dobro poznati 6,0-litreni W12 motor sa 635 KS te 900 Nm kamionskog okretnog momenta. Pogon na sva četiri kotača je serijski, kao i osmostupanjska automatika. Bentley Continental GT Cabrio by Mulliner svoju će premijeru imati na sajmu u Ženevi koji uskoro počinje…

 

Autor

Preporučeni sadržaj