NOVI FLYING SPUR

Bentley Flying Spur uskoro stiže svojim novim vlasnicima!

Proizvodnja automobila započela je u studenom u tvornici Crewe u Bentleyju, koja je nedavno certificirana kao prva britanska tvornica s minimalnim ugljičnim otiskom za proizvodnju luksuznih automobila…

Premijerno prikazan u drugoj polovici 2019. godine, novi Flying Spur već je prikupio mnoštvo priznanja. Upravo je sada započela proizvodnja novog modela. Potpuno nova generacija limuzine Bentley Flying Spur nudi savršen spoj performansi i ekskluzivne udobnosti koju su odmah prepoznali i novinari ali i kupci. Flying Spur jedinstveno je dizajniran da udovolji i vozačima i putnicima na način na koji nijedan drugi automobil ne može, a upravo je sada započela isporuka ovog modela svojim novim vlasnicima.

Chris Craft, član Bentley Odbora za prodaju i marketing, komentira: „Iznova smo stvorili Flying Spur s više emocionalnog dizajna, širim dinamičkim mogućnostima, vodećim svjetskim stilom interijera i inovativnom tehnologijom. Novi Flying Spur definitivno je limuzina luksuznih performansi i ujedno Bentleyeva perjanica, a mi smo uzbuđeni što uskoro započinje isporuka onoga za što doista vjerujemo da je izvanredan automobil “.

Srce Flying Spur-a je poboljšana verzija Bentleyevog 6,0-litarskog W12 motora s dvostrukim turbopunjačem koji je uparen s naprednim osmostupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom za brže i lakše mijenjanje brzina. Novi TSI motor do stotke stiže za 3,7 sekundi  i nudi maksimalnu brzinu od čak 333 km/h. Cijena za početni model iznosi 180 tisuća eura.

Autor

Preporučeni sadržaj