Bentley je za kinesko tržište pripremio posebnu inačicu limuzine Mulsanne!

Trenutna generacija luksuzne limuzine broji devet godina otkako je na tržištu, a Bentley je za kinesko tržište pripremio posebnu Mulliner inačicu za 15 najbogatijih sretnika…

Ograničeno izdanje luksuzne limuzine Mulsanne dolazi u Black Velvet boji, u crnoj boji s crvenim pigmentima, ili u Onyxu, tamno plavoj boji pomiješanom s drugim tamnim tonovima. Svaka od 15 Mulsanne limuzina sadržati će ručno oslikanu zlatnu dizajnersku liniju koja se proteže od prednjeg svjetla na dolje, prema stražnjim vratima.

Mnoštvo kromiranih dijelova i veliki naplaci izgledaju sjajno… (foto: Bentley)

Još jedna zlatna dizajnerska linija prati stražnji dio automobila do stražnjih svjetala, što je suptilan dodir koji daje kontrast Mulsanneovoj inače mračnoj vanjštini. Veliki 21-inčni  kotači s 14 krakova standardni su dio opreme dok je Mulliner klasičnu ​​rešetku koja se može pronaći na “uobičajnim” Mulsanne modelima zamjenio svojom rešetkom “Serenity” s dvostrukim dijamantnim uzorkom.

Besprijekorna unutrašnjost načinjena od najplemenitijih materijala poznatih čovjeku (foto: Bentley)

U unutrašnjosti sve je luksuzno; detalji prekriveni raznim furnirima, kožama, metalima i drugim najfinijim materijalima poznatim čovjeku. Najupečatljiviji novi detalj unutra je londonski obris koji je uklopljen u sva četiri sjedala. On se također nalazi na nadzornoj ploči ispred suvozača, dok će kupci imati tri kombinacije boja u unutrašnjosti: Newmarket Tan s izgaranim hrastom, Fireglow s carskim plavim ili Shortbread s crvenim drvetom.

Fantastična i luksuzna limuzina postala je još mrvicu bolja!

Komentari