ZANIMLJIVA SURADNJA

Bentley kao partner na Goodwood festivalu pasa ‘Goodwoof’

Bentley kao ekskluzivni partner za Goodwoof, veliku proslavu svih pasa. Vlasnici Bentley automobila i pasa zvanih Bentley imat će pristup VIP Bentley Car ‘šatoru’… 

Proslava svega vezanog uz pse, proći će uz prisustvo prestižne marke. Bentley preuzima ulogu kao ekskluzivni automobilski partner za ovogodišnji Goodwoof festival, koji se održava od 20. do 21. svibnja na imanju vojvode od Richmonda u Goodwoodu. Flota Bentayga luksuznih vozila 4×4 osigurat će dodatni lavež i režanje za niz aktivnosti koje će psima i njihovim ljudskim prijateljima omogućiti prekrasan vikend…

Foto: Bentley

Smješten na travnjaku u Goodwood’s The Kennels, središnjoj klupskoj kući imanja West Sussex, događaj uključuje natjecanja svjetske klase, demonstracije na terenu i stazi, govore stručnjaka za pse i slavnih vlasnika te mnoštvo poslastica za one na dvije i četiri noge.

Novo ove godine je Bentley Barking Paddock gdje će vozači Bentleya ili vlasnici pasa zvanih ‘Bentley’ imati koristi od namjenskog parkirališta s brzim pristupom The Kennels.

Goodwoofov kreativni direktor događaja, Will Kinsman, rekao je: “Jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu Bentleyju i Bentaygi u Goodwoof. Savršen je dodatak ovom događaju s jedinstvenim stilom i ponudit će dodatno posebno iskustvo našim posjetiteljima.”

Foto: Bentley

Autor

Preporučeni sadržaj