Popularna Trojka s ‘Advantage’ paketom dodatne opreme dostupna već od 13 eura dnevno uz gratis servisni paket, produljeno jamstvo i 36 mjeseci osiguranja guma

BMW 318d, optimalan izbor za svakoga i ulaznica u kombinaciju sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine – u posebnom ‘ADVANTAGE‘ paketu dolazi uz iznimno zanimljivu dnevnu ratu, gratis petogodišnji servisni paket, produljeno jamstvo i osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci.

U operativnom leasingu s ostatkom vrijednosti u svim Tomić & Co. salonima tijekom 60 mjeseci dostupan je za svega 13 eura dnevno plus PDV – uz 0% učešća i 0% troškova obrade ugovora*. Uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, izbjeći ćete dodatne troškove održavanja. U cijenu je uključen i BMW Repair Inclusive paket produljenog jamstva koji omogućuje dvije godine zaštite od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima, a nakon isteka se može produžiti i do 5 godina ili za 200.000 kilometara. Osim toga, svaki kupac besplatno dobiva i BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci – optimalnu zaštitu koja pokriva do 100% troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu kao nikada do sada povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bio lider klase.

U paketu opreme uključenom u cijenu tako se izdvajaju automatski mjenjač, sportski kožni upravljač, Park Distance Control, automatski multi-zonski klima uređaj, LED prednja i stražnja svjetla, navigacijski sustav, tempomat s funkcijom kočenja, unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem, DAB Tuner, TeleServices i ConnectedDrive Services te dr.

Ova ponuda s bogatim ‘ADVANTAGE‘ paketom dodatne opreme ostvariva je u svim domaćim Tomić & Co. salonima u Hrvatskoj (Zagreb, Zadar, Rijeka, Splita, Osijek i Pula).

Predviđeni ostatak vrijednosti definiran je uz ograničenje godišnje kilometraže do 20.000 km ili ukupno 100.000 km.

foto: BMW