Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023

BMW Concept Touring Coupé kao bezvremenski simbol slobode na kotačima, treba li ići u proizvodnju?

-

BMW predstavlja svjetsku premijeru svog BMW Concept Touring Coupéa na otvaranju Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023.

BMW Concept Touring Coupé, zatvoreni dvosjed, koji je razvijen za jednokratnu proizvodnju, nastavlja tradiciju legendarne BMW klasik priče. Bezvremenski simbol slobode na četiri kotača i užitka zajedničkog putovanja.

BMW Design ponovno je osmislio tradicionalni oblik karoserije elegantnog sportskog automobila, dajući vozilu shooting brake koncept. U unutrašnjosti, precizno izrađene kožne površine talijanskog proizvođača Poltrona Frau stvaraju luksuzan ugođaj. Pretinac iza sjedala pruža dovoljno prostora za spremanje prtljage za spontana putovanja; sama prtljaga također je bila isključivo izrađena po narudžbi u kožnoj radionici Schedoni u Modeni.

Svjetska premijera BMW Concept Touring Coupéa održala se na Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023. i stavlja vozilo u povijesni kontekst. Okružen klasičnim motorima iz automobilske povijesti koji su desetljećima donosili radost svojim vlasnicima i promatračima, ovaj jedinstveni automobil bit će predstavljen u Cernobbiu u Italiji, kao posveta bezvremenskoj fascinaciji automobila. “BMW Concept Touring Coupé slavi izvorni čisti užitak u vožnji,” govori naš Domagoj Đukec, voditelj BMW Designa. “Izuzetno emocionalno vozilo kao što je ovo pokazuje da je strast prema svemu što ulazi u sferu užitka u vožnji je bila ključna kroz stoljeća i bit će bitna za budućnost.”

Foto: BMW

Autor