24. SVIBNJA JE ZAPRAVO DATUM

BMW M odjel priprema se za slavlje jubilarnog 50. rođendan, stiže i novi logo marke!

M modeli ulaze u slavljeničku godinu i obilježit će jubilarku…

Povodom 50. godišnjice vraća se klasični amblem “BMW Motorsport”, tim povodom BMW M automobili i BMW modeli s M Sport paketom dobivaju poseban znak.

24. svibnja 2022. obilježava se 50 godina od osnutka BMW M GmbH. Gotovo četvrt godine ranije, podružnica BMW Grupe već pokazuje osjećaj tradicije i obljetničkog duha na svojim trenutnim proizvodima. Kupci koji se odluče za automobil BMW M ili BMW model opremljen M Sport paketom s datumom proizvodnje od ožujka 2022. mogu imati prednji, stražnji logo i onaj na naplatcima svog vozila ukrašen amblemima inspiriranim klasičnim logotipom – “BMW Motorsport”. Kao alternativa konvencionalnom BMW amblemu, signalizira strast za utrkama i korijenima marke BMW M. Ova jedinstvena ponuda u povijesti BMW M bit će dostupna za narudžbu od kraja siječnja 2022.

Uz ambleme, 50 kultnih i povijesno značajnih boja BMW M bit će ponuđeno za odabrane modele u godini godišnjice 2022. Boje koje definiraju stil kao što su Dakar žuta, vatrena narančasta, Daytona ljubičasta, Macao plava, Imola crvena ili Frozen Marina Bay Blue odnosi se na različita razdoblja 50-godišnje povijesti BMW M.

Ovo će sigurno pridobiti veliku pozornost domaće BMW scene.

Foto: BMW

Autor