A PRVE ISPORUKE NA PROLJEĆE 2023.

BMW M2 (2023.) premijeru će imat u listopadu, službeno potvrđeno!

Tehnologija trkaćih staza prilagođena za prometnice, BMW provodi intenzivne testove s novim M2 na Salzburgringu…

Još samo nekoliko mjeseci do svjetske premijere novog BMW M2, posljednja testna faza u razvoju novog automobila visokih performansi je u punom jeku. Novi BMW M2 nudi čistokrvnu trkaću tehnologiju za ceste. U skladu sa svojim afinitetom s trkaćom stazom, dinamika vožnje automobila podvrgnuta je intenzivnom testu na Salzburgringu u Austriji.

Testovi su bili fokusirani na dinamiku vožnje i šasiju, a novi BMW M2 oduševio je izvanrednim karakteristikama. Novi serijski automobil ima sličnu razinu performansi kao aktualni BMW M2 CS. Omogućuje vozaču da doživi onaj čisti osjećaj trkaće staze u svim uvjetima – čak i na granici.

Snagu ispod haube BMW M2 osiguravat će provjereni motori iz M3 i M4 modela. Dva opcijska tipa mjenjača, ručni 6-brzinski mjenjač i 8-stupanjski M Steptronic mjenjač, ​​jamče da se snaga primjenjuje iznimno dinamično. Sportske vozne karakteristike pojačane su prilagodljivom M šasijom i pogonom na stražnje kotače. Snažan kočioni sustav dolazi od M3 i M4.

Sportski izgled novog BMW M2 zaokružen je izborom opcija posebne opreme. Na primjer, karbonski krov za smanjenje težine. M karbonska sjedala za vozača i suvozača, također dostupna kao opcija, naglašavaju trkaće ambicije modela.

Svjetska premijera novog BMW M2 bit će u listopadu, nakon čega slijedi lansiranje na tržište u travnju 2023.

Foto: BMW

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo