"Security Vehicle Trainings"

BMW od sad nudi posebne trening vožnje za blindirana vozila

Foto: BMW

BMW nudi posebne programe obuke za profesionalne vozače vozila za posebnu zaštitu. U to su uključeni realni scenariji obuke s manevrima sudara i pirotehnikom. Trenutačni portfelj vozila za posebnu zaštitu uključuje potpuno električni BMW i7 Protection, BMW serije 7 Protection i BMW X5 Protection VR6…

BMW već više od četiri desetljeća postavlja standarde u razvoju i proizvodnji vozila s posebnom zaštitom koja kombiniraju iskustvo vožnje tipično za marku s najvišim sigurnosnim standardima. Profesionalnim vozačima potrebna su posebna znanja i vještine kako bi u svakodnevnoj uporabi mogli iskoristiti puni potencijal oklopnih vozila koja su opremljena posebnim funkcijama bitnim za sigurnost. To se uči na tečajevima BMW Security Vehicle Training.

Foto: BMW

Uz trenutni portfelj vozila za specijalnu zaštitu i intenzivne tečajeve za njihove vozače pod vodstvom iskusnih instruktora, BMW je stvorio sveobuhvatan asortiman sigurnosnih proizvoda po mjeri iz jednog izvora.

Programi obuke namijenjeni su profesionalnim vozačima koji žele unaprijediti svoje vještine upravljanja vozilima posebne zaštite kako bi bili optimalno pripremljeni za ekstremne situacije. Kao jedan od najpoznatijih europskih ispitnih i inspekcijskih centara za sigurnost vozila, centar za obuku u Groß Döllnu u blizini Berlina pruža idealno okruženje. Bivši vojni aerodrom, gdje vlasti također obučavaju svoje hitne službe, pretvoren je u vrhunski centar za vožnju 2002. godine i sada je savršeno mjesto za teorijske lekcije i vježbe vožnje za BMW Security Vehicle Training.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo