VELIKI POSAO

BMW ostvario rekordnu isporuku, Poljska naručila 503 motocikla

BMW Polska već dugi niz godina surađuje s poljskom policijom. Osim BMW automobila koji se već koriste, poljske vlasti će se u budućnosti također oslanjati na BMW motocikle.

Isporuka motocikala tako je za BMW Group Polska najveći uspjeh u poslovanju s lokalnom upravom.

Foto: BMW

U sklopu programa “Sigurniji na cestama” poljska policija kupila je 503 motocikla BMW R 1250 RT-P u posebnoj konfiguraciji s policijskom opremom i motociklističkim odijelima. Njih 25 poslano je u policijski centar za obuku u Legionowo blizu Varšave, gdje se na njima obučavaju novi službenici. Ostala vozila stavljena su u aktivnu upotrebu na poljskim cestama. Posljednja pošiljka službeno je predana u Varšavi 24. studenog u nazočnosti Christiana Haririana, generalnog direktora BMW Group Poljska, Karol Kostrzewa, direktora BMW Motorrad Poljska, i predstW Motorrad Polska i BMW Motorrad zastupnik Zdunek bili su odgovorni za provedbu narudžbe.

“Ponosni smo na povjerenje koje nam je ukazala poljska policija. Oduševljeni smo što radimo s tako važnom institucijom” Karol Kostrzewa, direktor BMW Motorrad Polskavnika policijskog stožera. BMa.

Foto: BMW

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo