BAVARSKI ADUT MIJENJA STIL

BMW Serija 3 (G20): facelift za 2022. donosi manje bubrege!

BMW Serija 3 (G20), sedme generacije, redizajnom za četvrtu tržišnu godinu donosi prednju masku smanjenih gabarita, jer kupci očito nisu dobro prihvatili masku koja je odstupila od slavne tradicije…

BMW Serija 3, sedme generacije (G20), predstavljen je 2. listopada 2018. na salonu u Parizu,te je poput ostalih bavarskih noviteta, donijela je prednju masku s bitno povećanim bubrezima. Za novi trend bio je zaslužan i Domagoj Đukec, Hrvat koji upravlja dizajnom bavarske tvrtke. No ta mjera je od mnogih ocijenjena kontroverzno, jer je neproporcionalnom veličinom odstupila od tradicije tvrtke BMW. U Münchenu su se malo ‘zaigrali’,..

Tržišna je analiza pokazala da 61 posto kupaca ne odobrava novi stilski trend, 22 posto ih smatra da je to OK, a 17 posto je ravnodušno na tu promjenu. Čelnicima bavarske tvrtke bio je to signal da ‘povuku ručnu’ te će BMW Serija 3, sedme generacije (G20) početkom 2022., u sklopu redizajna, koji će donijeti osvježenu unutrašnjost s boljim Infotainmentom, motore s unaprijeđenom 48V blagohibridnom potporom, nove LED svjetlosne elemente, sprijeda matrične i – smanjene bubrege.

Povratak tradiciji. Bit će zanimljivo čuti reakcije tradicionalnih BMW-ovih fanova…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo