RIZNICA TEHNOLOGIJA

Novi BMW Serija 5 dostupan je s igračkom platformom AirConsole

Foto: BMW

BMW Group i AirConsole donose jedinstveno iskustvo igranja u vozilo, tako novi BMW Serije 5 postaje igraonica na kotačima…

BMW Grupa je postala partner s platformom za igre AirConsole, a svwe kako bi po prvi put u novom BMW Serije 5 donijeli jedinstvenu vrstu igranja u automobilu. Omogućuje vozaču i putnicima da igraju takozvane ležerne igre dok vozilo miruje kao način kraćenja vremena dok čekaju da se vozilo, na primjer, napuni. Uz novi BMW serije 5, aplikacija AirConsole sukcesivno će biti ponuđena u drugim BMW vozilima. Ekskluzivno za lansiranje novog BMW  Serije 5, predstavlja se BMW i5 s jedinstvenim gaming izgledom koji je dizajnirao BMW Group Design. Ova livreja transformira limuzinu BMW serije 5 u ultimativnu stanicu za igre, ne samo tehnički, već i vizualno.

Foto: BMW

Za iskustvo igranja u automobilu, igrači jednostavno trebaju svoj pametni telefon, koji djeluje kao kontroler, i BMW zakrivljeni zaslon. Nakon pokretanja aplikacije AirConsole u vozilu, veza između pametnog telefona i vozila intuitivno se uspostavlja skeniranjem QR koda na zakrivljenom zaslonu. Tada igrači mogu odmah početi igrati. Aplikacija AirConsole podržava više igrača istovremeno. Putnici na stražnjim sjedalima također mogu sudjelovati u igricama u automobilu tijekom zaustavljanja. Općenito, moguće je igrati sam ili sa svim putnicima u vozilu zajedno ili u načinu natjecanja.

Foto: BMW

Uz AirConsole igrači mogu igrati takozvane casual igre. To su igre koje je lako preuzeti i igrati i koje su intuitivne za upravljanje. Odabir dostupan za predstavljanje novog BMW Serije 5 limuzine uključuje trkaće, sportske, kvizove i glazbene kvizove, kao i igre simulacije, strategije, skok i trčanje i puzzle igre. Oko 15 naslova dostupnih za igranje od samog početka uključuju “Go Kart Go”, “Golazo”, “Music Guess” i “Overcooked”. Portfelj dostupnih igara stalno će se proširivati.

Svjetska premijera nove generacije, nove ‘petice’ bila je u Zagrebu…

 

Autor

Preporučeni sadržaj