MOĆNA X OBITELJ

BMW X5 i X6 dobili limitirano Black Vermilion izdanje, X7 također u posebnoj doradi

BMW X5, BMW X6 i BMW X7 kombiniraju visoku razinu udobnosti i luksuza, nova edicija donosi još impresivniji nastup…

Kao vrhunac ponude BMW X modela, BMW X5, BMW X6 i BMW X7 impresioniraju visokom razinom udobnosti i luksuza, vrhunskim performansama i izraženim mogućnostima dinamički karakteristika. Dva vozila za sportsku aktivnost (SAV) i Sports Activity Coupe (SAC) kombiniraju ove atribute s jednako dinamičnim, elegantnim i nepogrešivo prepoznatljivim dizajnom. Nova izdanja su izdanja BMW X5 i BMW X6 Black Vermilion s ekskluzivnim detaljima opreme. BMW X7 izdanje u Frozen Black metalik kombinira impresivne mogućnosti uz ekskluzivni paket.

Samo u 2020. godini, s gotovo 250.000 prodanih primjeraka širom svijeta, trio SAV / SAC iz Spartanburga u SAD-u značajno je doprinio poslovnom uspjehu marke. U brojkama, svaki osmi novo isporučeni model BMW oznaka bio je – X5, X6 ili X7.

Nova posebna edicija biti će dostupna od kolovoza 2021. Cijene u Njemačkoj kreću se od 93.200 eura za BMW X5 Black Vermilion, 100.700 eura za BMW X6 Black Vermilion i 108.700 eura za BMW X7 u zaleđenoj crnoj metalik boji.

Središnji fokus izdanja Black Vermilion je međusobna povezanost crne i crvene boje. Na primjer, BMW dvostruka bubrežna rešetka s crvenim trakama specifičnim za model stvara učinkovit kontrast posebnoj završnoj boji BMW Individual Frozen Black metalik. Na BMW X6 Black Vermilion ovaj vizualni vrhunac izražen je na posebno impresivan način u kombinaciji s njegovom bubrežnom svijetlećom rešetkom Iconic Glow, kako i sam naziv otkriva. M svjetla Shadow Line s BMW laserskim svjetlom, uključujući naglašeno osvjetljenje s plavim X potpisom, dovršavaju prepoznatljiv izgled prednjeg kraja. Štoviše, na vanjskoj strani M Sport Package naglašava dinamičan karakter izdanja BMW X5 i X6 Black Vermilion. Ove izvedbe voze se na 22-colnim kotačima, dvostrukih krakova od lakih legura, iza kojih se naziru crvene čeljusti kočnica M Sport visokog sjaja kao upečatljiv vizualni vrhunac.

Foto: BMW

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin