SIGURNO ĆE BITI UPADLJIV U SVIM NIJANSAMA

BMW XM od sad dostupna uz još širu paletu posebnih boja

Nezaobilazan, neodoljiv, nekonvencionalan, sve je to novi BMW XM…

Prvi elektrificirani automobil visokih performansi iz BMW M odjela fascinira svojim ekstrovertnim izgledom jednako kao i svojim inovativnim M HYBRID pogonom od 480 kW/653 KS. Dodatne opcije za izražavanje nepogrešivog karaktera XM i osobnog stila njegovog vlasnika otvaraju se posebnom bojom BMW Individual, koja se može naručiti od travnja 2023.

Foto: BMW

U američkoj tvornici BMW Group u Spartanburgu, fleksibilnost u procesu lakiranja sada je još više povećana. To znači da će posebne završne boje BMW Individual također biti dostupne za plug-in hibridni model u budućnosti. Nove boje karoserije, uključujući varijante BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica metallic, BMW Individual Anglesey Green metallic i BMW Individual Sepia metallic, naglašavaju ekstravagantnu karizmu BMW XM s posebno individualnim dodirom.

Foto: BMW

BMW Individual posebne završne boje, koje su ekskluzivne koliko i ekspresivne, naglašavaju dizajnerski jezik i agresivne linije, koje karakteriziraju velikodušne površine, dinamično tekuće linije i oštre rubove. Sve posebne završne boje BMW Individual nanose se u zasebnom proizvodnom procesu s povećanim udjelom ručnog rada. Posebno precizna površinska obrada i pažljiva završna obrada osiguravaju da ih karakterizira impresivna dubina boje i maksimalni sjaj. Posebnosti onda ne može nedostajati.

Foto: BMW

Autor

Preporučeni sadržaj