BRABUS PRERADA

Brabus 800 Adventure XLP – G klasa iz snova stiže u Ženevu!

Brabus 800 Adventure XLP nova je prerada Mercedes-AMG G63 modela, a svoju će premijeru imati na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi…

Brabus stručnjaci preuredili su ovaj moćni, kultni SUV dodavanjem stražnjeg pick-up dijela. Zamišljen kao vozilo koje će brzo juriti po zahtjevnim terenima te u isto vrijeme imati puno tereta, Brabus je podesio i twin-turbo 4,0-litreni V8 do čak 789 KS  i 1000 Nm okretnog momenta.

Brabus procjenjuje da 800 Adventure XLP može uhvatiti ” stotku” u samo 4,8 sekundi, što je impresivno za tako veliki stroj. Tu su i 22-inčne gume za sve terene , a imaju utjecaj na  maksimalnu brzinu koja je ograničena na 210 km/h.

Međuosovinski razmak u odnosu na normalni G63 povećan je za nevjerojatnih 50 centimetara, pa je tako 800 Adventure XLP dugačak 5,31 metar, a rezervni kotač, karakterističan za sve G klase, ovog puta je izostavljen. Za najzahtjevnije terene, ova je G klasa od tla udaljena čak 49 centimetara!

Interijer Brabusa obogaćen je smeđom Nappa kožom sa dijamantnim uzorkom, dok je MBUX sučelje i dalje prisutno. Cijena za ovako napucanu G klasu pod Brabus palicom iznosi 575,630 eura, dok će full opremljeni primjerak na Ženevskom sajmu imati cijenu od 666,386 eura. Ekipa iz Emirata, vi ste na potezu!

 

,

Autor

Preporučeni sadržaj